lørdag den 4. november 2017

Sommerfugle og LogCabin med Accuquilt

Grundkursus i Accuquilt lyder måske som en lidt kedelig affære. Men det er det bestemt ikke. Det er nemlig her, at det går op for alle, hvilket fantastisk værktøj, det er. Og det er en vidunderlig fornemmelse. At vide, at du har investeret i noget, som virker. Og det gør det.

Deltagerne på kurset blev "tæsket" igennem grundskabelonerne på kryds og tværs, forfra og bagfra. Minder lidt om den gang jeg skulle lære tysk og terpede "kasserolle"-bøjning. Men forskellen på dengang og nu, det er, at det er vildt meget sjovere. Og nyttigt.

Der blev også vist frem, Dorte eller Yvonne havde designet og skåret til denne flotte quilt med sommerfugle.

Den er skilt ad herunder, hvis du har lyst til et puslespil.

Ellers er der bare tilbage at ønske dig en helt vidunderlig weekend.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


1 kommentar:

  1. Hej Laila! Hold da helt op, hvor er den flot! Dejlige farver, og en ny, kreativ og sjov måde at sætte log-cabin blokke sammen på, og applikationerne fuldender værket på det fineste, Super! God ide med accuquilt, og hvis det ikke lige var det der med finanserne, var jeg helt sikkert også med på det hold! Tillykke med den smukke quilt til Yvonne, Tak Laila for puslespillet, det er hyggeligt, og puslespilholdet er jeg helt sikkert med på, så længe du gider. Kærlig patchwork-hilsen til alle, Inger
    Inger Reich

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.